Buffered Earning Nuffnang Yang Ke 38 @ 2010

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


alhamdulillah..masih ada lg rezeki dpt BE dari Nuffnang…ya la sbb 2-3 menjak ni jarang update blog sbb bizi sesangat..minggu ni je kurang sket keje…minggu depan lak nak cuti…

kali ni BE yang ke 38 sepanjang tahun 2010 yg x lama lg nak melabuhkan tirai gak la kan..sbulan je lagi..

Nokia C3 2 LR


ps : x sabar lak nak cashout kan earning ni..namun kena sabar..sabar..simpan dulu heheh

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1569 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

Related Posts :



4 Comments

  1. aku pun baru je dpt BE c3 ni…
    happy sesangat
    tabung dah lebih 1k.. ckp bln ni baru nak cash out. sthn wey… aku simpan. tapi, berbaloi kan???

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge