Buffered Earning Nuffnang Yang Ke 37 @ 2010


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


smlm..update blog dgn hanya entry Buffered Earning Nuffnang Yang Ke 36 @ 2010 je…serius..x tau apa nak update kebelakangan ni…dgn hati yg masih risau…otak ketiadaan idea utk menulis..mujur jgk ada topik mengenai nuffnang ni…tp wisau jgk takut kengkawan plak boring..asyik2 citer pasal nuffnang je..x per la ya..dah x dak idea ni..nok wat lagu mano?

seperti semlm…alhamdulillah..bila bukak akaun nuffnang pg ni..ada lg bertambah Buffered Earning untuk Blog KMA..menjadikan sekarang yg tgh running ada 8 iklan..yg peliknya..semua iklan berebut tapak iklan..Large Rectangle (LR)..mmg advertiser nuffnang berkenan nk letak iklan kt situ kot…

kali ni..dpt BE dr DiGi Broadband Discovery Day LR


Earning ? apa pasal x tunjuk? huhu…serius..ibu segan nak tunjuk sbb earning nya ciput je..tp x per la dh dpt BE ni pun dah syukur sgt…

 



Jom Kongsi!

Related Posts:

106 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


One Comment