Buffered Earning Nuffnang Yang Ke 23 @ 2010


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


alhamdullillah..bulan Julai ni bertambah lagi rezeki yg ibu dpt…syukur sgt…

x moo citer panjang…kan korang boring pulak..hehe..ok la..lagi Buffered Earning untuk bulan ini dihadiahkan oleh pihak Nuffnang pada blog KMA ni..menjadikan total BE keseluruhannya adalah 23 Buffered Earning untuk tahun 2010 ini..


kali ini dpt BE “AXE Deodorant LR”

total BE yang tengah running skang 5 BE

tp pelik jgk..apsal semua berebut iklan yg Large Rectangle (LR) ni..hehe mungkin tempatnya agak strategik kot berbanding LB n SS tuh…hm..apa pun x kisahlah..dah dpt BE ni pun sgt2 la mujur n happy..

skang ni kena rajin up trafic utk membolehkan earning menjadi kencang..hehe

ps : sekali lg diucapkan thanks yg x terhingga pada semua yg sudi disinggah di sini n sekali gus menaikkan trafic blog KMA ni yg kdg2 sunyi gak nga update terbaru..huhu



Jom Kongsi!

Related Posts:

120 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


2 Comments