Buffered Earning Nuffnang Yang Ke 22 @ 2010


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


alhamdulillah..syukur..rezeki dtg lg..di saat byk dah duit melayang ni..a.k.a bayar saman trafik..huhu..

pagi td lg ibu nak buat entry ni..tp x berkesempatan..sbbnya pepagi lg ibu kena siapkan minit meeting n ptg lak ada meeting..sampai umah terus landing dulu..penat…pas layan mifzal n mandi br la leh duk tenang sket depan netbook ni..

mmg tersengih la ibu bila dapat BE lg..kali ni BE – Astro Negaraku..rasanya lama dah kempen ni kan..tp br skang nak melekat kat blog ibu..itu pun masa bila muncul x tau la..hehe..pas tu duk berebut jgk la iklan Large Rectangle (LR) tuh..x berkenan kat SS ke? skang ni dah 3 iklan duk bergilir kat LR tuh..so skang total BE yang blog KMA ni dpt untuk tahun 2010 ni adalah 22 iklan..n yang tengah running ada 4 iklan..


ada ibu baca kat blog mana ibu lupa la..tp ibu nak share gak kat sini..menurut blog tu..priority nuffnang memilih blog utk diberikan BE adalah bukan semata2 bergantung pada traffik yg tinggi tetapi

i) Cukup semua LR, LB n SS coding diletakkan diblog…
ii) tempat LR, LB & SS yang betul n strategik means kalau LB sure la kena letak kat atas header kan..pas tu LR pulak letak antara post n the SS kena letak side bar paling atas sekali..

kalau x memenuhi apa yg nuffnang nak mmg kurang la chance nak dpt BE..

kalau korang nak tau tips2 ain cemana nak dptkan BE ni leh la klik Tip Dapatkan Banyak Buffered Earning Nuffnang. Ibu x kata la tip tu 100% menjadi tp leh la dijadikan panduankan..



Jom Kongsi!

Related Posts:

73 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


6 Comments