Buffered Earning Nuffnang Yang Ke 21 @ 2010


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


alhamdulillah..rezeki datang lagi..pagi ni bukak akaun nuffnang..tgk2..dpt lg BE – “DiGi Broadband Sustenance July 2010 LR” dan menjadikan kesemuanya untuk tahun 2010 adalah sebanyak 21 BE…namun yg tengah running skang hanya 3 ketul BE je…

syukur sangat…rezeki masih mencurah2…


skang ni iklan yang LB dah ada, yang LR pun ada..dua lg yg cop…bila la iklan SS ni nak ada advertiser berkenan ya…dulu DiGi selalu ambik yang SS..

hopefully earning makin meningkat nga kehadiran BE- BE ni…thanks to all yang sudi singgah n klik nuffnang ibu..jasa korang sgt2 ibu hargai..



Jom Kongsi!

Related Posts:

115 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


4 Comments