Buffered Earning Nuffnang Yang Ke 19 @ 2010


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


alhamdulillah…rezeki datang lg…semlm bukak akaun nuffnang…ibu dapat lg Buffered Earning…menjadikan BE yang tgh running skang adalah 4..n totally BE sehingga 22 Jun 2010 ni adalah sebanyak 19 Buffered Earning….syukur….walaupun blog KMA ni masih tergolong dlm golongan blog picisan je…tp masih mendapat tempat di hati advertiser nuffnang…thanks ya…nnt lelain kali pun pilih lah blog KMA ni lagi…hehe




Jom Kongsi!

Related Posts:

224 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


3 Comments

  1. kak ina kl

    memang best dapat buffred lagi kan…

    akak pulak dapat dekat 2,000 unik visitors dek kerana kisah sultan brunei tu…sampai skrg pun masih lagi orang cari…syukur