Blogger Tegar?


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


Blogger Tegar? adakah ibu seorang blogger tegar? ibu rasa x kot..tp mmg ibu ni sgt2 berminat utk berblogging…. berbanding dgn facebook, or other sosial networking nya web.. ibu lg berminat utk berblogging..

di pejabat, di rumah..mmh ibu suka sgt mengadap komputer..ntah la..kalau x hadap pc ni sehari rs cam kekurangan je..kalau x bukak blog lg rs ada something yg x cukup..huhu..tp ibu rsnya masih bukan blogger tegar..hehe..sbb kdg2 ada jugak masa ibu x de idea nak berblog..nak citer apa pun x tau..tp ada jgk time ibu rs mcm2 benda nak citer..hehe..hmm..masih x nak ngaku sebagai blogger tegar? ha ah..

 
sebenarnya cemana blogger tegar ni? selalu update blog ek? 
 
hehe..apa la yg ibu mengarut ni..hehe..apa2 je la kan.. sbenarnya ibu nak citer pasal kekerapan ibu mengupdate blog akhir2 ni? ibu pun x sangka..bulan ni saja dah 42 post dah..maksudnya sehari lbh dr satu post la ibu tulis..wah..bulan ni ibu byk masa free ke? free sket la dr bulan lepas..
 

 :: see..bulan mac 2010..bulan paling banyak post ::

mmg la..kalau citer dr segi kualiti post..ibu surrender la..post2 ibu hanya bercerita ttg personal, ttg family, ttg kawan2, ttg kerja.. rs nya x de sgt post2 yg ilmiah ni..tp x per la..mmg blog ni dah jd cam diari online ibu dah..nama lg blog ni..blog personal ka..x kisah la nak tulis apa2 kan..hehe..

apa2 pun..mmg ibu sgt seronok berblogging.di sini jgk la ibu kenal ramai kawan2 maya..hehe..blm bersua muka..tp mesra kan..




Jom Kongsi!

Related Posts:

  • No Related Posts
193 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge