BLOG LIST BEN ASHAARI


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

ok..memula ibu ingat..bila blog dah diterjah oleh Ben Ashaari..automatik tersenarai dlm bloglistnya..upernya idak…kena wat entry lain..hehe..br ibu pasan..sblm ni tertanya2 gak..napa ada blog yg tersenarai n ada blog yg x tersenarai..kan..

so..ibu nga x malunya..nak la ben senaraikan blog ibu ni dlm bloglist ben ya..

syarat2nya :-

1 ) HEADER BEN ASHAARI BLOG ..


2 ) Kenapa anda rasa anda patut berada dalam blog list BEN ASHAARI ?
:: sbb nak tonjolkan blog ibu ni ::
:: blog ben ramai peminat..so.nnt ramai la yg singgah blog ibu nnt..hehe
:: ibu buh blog ben dlm bloglist ibu..hari2 masuk nlog ben sbb ben ni rajin update…acikan kalau masukkan blog ibu dlm bloglist ben gak..hehe ::

3 ) Sehari , berapa kali update blog ?
:: x tentu..tgk kerajinan..tp selalunya 3 post ke atas la sehari..kalau hari cuti lg rajin sebenarnya..cuma seminggu dua ni sjk line streamyx problem kat umah..hr cuti mmg sunyi la blog ibu ni..huhu ::

ok..itu saja syarat2nya..hopefully tersenarai la ya..thanks in advanced buat Ben



Jom Kongsi!

Related Posts:

166 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


5 Comments

  1. Ibu Mifzal Arsyad

    zura –> hehe..tu la..aku pun tertanya2..tgk kau nya link ada plak kan..kau ada buat entry khas ke utk bloglist?adala tuh..sbb tuh tersenarai..aku ni br buat ni..hehe..x kisahla..skang dah disenaraikan..sonok2..