Blog KMA Pula Yang Kena



Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


adeh…geram nih…tp x tau nak marah kat sapa @ apa????

pasal comment moderation la..selalu ibu baca kat blog org lain kena masalah ini..ingat kan x le kena kat blog KMA ni..sekali..terkena jugak…ciiiittt!!

td..tgk kat dashboard ada 2 comments menunggu tuk dipublishkan..sekali bila tekan terus muncul “No Unmoderated Comment Found”


adehh..ibu dah gabra dah..sapa la punya komen tu..rasa berslah plak..sure deme pikir ibu saja x mau publishkan komen deme…idok la gitu..aral yg x disangka2 ni..

so ibu pun check la email ibu..selalunya akan terima notification email kalau ada blogger tinggalkan komen..bila check..mmg sah la ada 2 komen yg hilang tuh..cemana nak buat eh…ibu x tau nak solve cemana..nak dptkan balik komen2 tuh..ada sesapa tau x? share la..

:: komen dr mama zharfan ::

:: komen dr Mr & Mrs Faez ::

huhu..nasib baik ada 2 je komen..kalau la blog yg femes tu ada berpuluh2 komen n then hilang gitu je..cemana rs eh? kalau nak buat entry nak tepek email cam ibu buat ni..mau lenguh tangan menepeknya..ya la kalau dah berpuluh2 kan..hehe..

hope blogger.com leh solve masalah ni..

ps : lain kali..ibu mifzal jgn gatai2 lg nak setting kan comment moderation…hehe..



Jom Kongsi!

Related Posts:

  • No Related Posts
164 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


6 Comments

  1. mama uzma

    iena pun slalu gak kena….ntah nape jadi gitu…geram gak sbb org ia2 komen kat kita last2 hilang x dapat nak baca…pastu takut org dah x nak bg komen nnti…huhuu

  2. Ibu Mifzal Arsyad

    bed — akku dah x buat comment moderation tuh….serik weh..komen hilang..tetiba je tekan nak tgk komen apa..pas tu juar kata x dak komen..geram plak..tu yg aku wat never moderate lg dh…huhu..