Blog KMA Dijelajah Oleh BEN ASHAARI


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


wah..ibu sgt2 teruja n terharu…baru je ptg semalam ibu entry ‘Saya Mahu Blog Saya Dijelajah Oleh BEN ASHAARI’. Sesi jelajah blog ni dianjurkan oleh blogger otai ‘Ben Ashaari’. tujuannya sgt2 bagus n murni..membantu blogger2 baru untuk menjadi blogger yang berjaya seperti blogger lama (otai2 blogger ni) yang blog derang dah establish.

 bila ibu bukak je blog ibu semlm dlm kul 12 mlm (pas balik dari rumah mentua)..ibu tgk wah..dah ada dah entry ttg blog ibu di blog Ben Ashaari...

sgt seronok..ya la..susah nk dapat peluang blog kita dipomote di dalam blog2 yg best2 ni..ini sgt2 membantu traffic di blog ibu..dari semalam sahaja dah lebih 20 orang dah singgah blog ni..sblm ni mana nak dapat..banyak tu..kan..

seblm ni juga..kawan2 blogger ini ini banyak didalam lingkungan geng2 yang ibu kenal ketika aktif di forum Mengandung.Com dulu. tp skang ibu dah sgt2 jarang masuk forum..dulu bloglist ibu banyak kawan2 dari M.Com jer..tp skang dah makin bertambah..dah ramai yang jd follower ibu, n dah banyak jgk blog yang ibu follow..ibu sgt2 teruja dengan dunia blogging ni skang..banyak tip2 dari blog ben n lain2 blogger lama yang ibu amik n praktikkan..ini semua sgt2 membantu utk ibu maju dalam dunia blogging ini..

ps : tentang komen ben pada blog ibu tu, ibu dah adjust dah..yang mana widget yang x penting..ibu letak kat bawah…betul jgk ckp ben tuh..mmg org akan malas masuk blog,jika derang terpaksa mencari entri dengan scrolling sampai kebawah..yang berminat nak baca..jd x mau baca dah kan..layout ni jgk, insya Allah akan diimproved..

” Jutaan Terima Kasih Pada Semua Yang Sudi Singgah Di Blog KMA Ini” 
~ Kawan-kawan Lama Ibu Sangat-sangat Hargai & Kawan-kawan Baru Ibu Amat Alu-alukan ~



Jom Kongsi!

Related Posts:

  • No Related Posts
198 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge