Bila Printer Meragam!!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Bila printer meragam?…haish..rasa nak baling je printer tu ke laut..nasib rumah ibu jauh dr laut n sungai..kalu dekat belakang umah, mmmg siaplah itu printer….!!!!

Huhu…marah sungguh nampak!…ya lah..ibu dh la semangat nak print modul2 ni..konon sebulan lg nak start sem baru..sempat la print2 sket kan…tp bila printer wat hal..cemana nak abih print…

Masalah printer ni memula x dpt detect catridge..pastu bila dh leh detect..ink plak x kuar..tersumbat ke apa ke..x tau la ibu..ibu beli printer ni mmg terus beli yg dah modified..nak jimat ink la kunun sbb mmg byk pun benda nak di print kan…bila beli yg modified ni..mcm2 plak masalahnya..baru beli dh problem..yg pelik printer sblm ni pun modified gak tp x de la problem cam printer ni..huhu…mencik ah…

Gambar : tgk lah..ink masih penuh dlm tong tp ink hitam n magenta x kuar…so jadi lah warna hijau je (campuran yellow n cyan ) heheh..huh..nak x nak print je..bila baca buku..mata pun jd hijau nnt..hehe

printer rosak

dakwat printer kuar hijau

Posted with WordPress for BlackBerry



Jom Kongsi!

Related Posts:

  • No Related Posts
217 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge