Bila Lapan (8) Buffered Earning Nuffnang Menari Di Blog!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Macam panjang lak tajuk..hehe… ” Bila Lapan (8) Buffered Earning Nuffnang Menari Di Blog!!”

Sungguh sebenarnya sangat terkejut bila tgk akaun Nuffnang minggu lepas…uih..ada 8 Buffered Eraning tengah running ni..x pernah banyak mcm ni..kalau dodulu rs dlm 4-5 je paling banyak pun..paling sket..x dak langsung la..hehe..

alhamdulillah..kala mood berblogging ini ke laut…masih ada rezeki yang datang…so..skang kena la cari balik mood berblog yang dah dalam lautan mana tah belayarnya….rugi kan..kalau biarkan je BE ni terjoget2 kat blog tp visitor yang sudi klik x de!!..huhu..

BE lagi lagi

hmmm…cemana nak cari mood ni ya…kena sewa kapal selam ni..huhu

see..baru menaip 2-3 baris..dah  x de idea….tolongggg!!!



Jom Kongsi!

Related Posts:

226 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge