Belajar, Belajar dan Belajar


(Belajar, Belajar dan Belajar)

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Minggu ini, ibu ada kelas. Seperti biasa, rutin bulanan, ibu akan ke UUM Kuala Lumpur untuk menghadiri kelas. Minggu ini adalah kelas pertemuan kedua bersama pensyarah. Kalau turut hati, berat saja rasa hendak ke kelas, al-maklumlah masih dalam suasana hari raya. Belum puas bercuti la katakan..hehe

Buku Modul subjek PJJ UUM
Empat Subjek Saja Untuk Semester Ini πŸ™‚

Semester ini adalah semester ke lapan pengajian ibu di UUM. Berbaki satu semester lagi. Kalau tiada aral, Insya Allah, ibu habis belajar bulan Mei 2015 dan konvo pada bulan Oktober @ November 2015. Tak sabar rasanya.

Alhamdulillah juga, keputusan peperiksaan ibu pada semester lepas memberangsangkan walaupun ada penurunan dari segi GPA @ PMS, namun CGPA @ PMK naik sedikit. Syukur…Yang penting untuk semester ini dan semester akhir nanti, ibu kena lebih berusaha untuk menaikkan CGPA @ PMK ibu. Susah betul nak naik ‘pointer‘ kan.

Apa pun yang penting, ibu berdoa agarΒ semoga dipermudahkan segala urusan pengajian ibu ini. Aamiiin. Doakan ya πŸ™‚

ps : Mood tak sabar nak habis belajar πŸ˜€Jom Kongsi!

Related Posts:

1,667 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


13 Comments

    1. wslm.. utk tahun ni akak x alert pula bila keluar.. tp kebiasaannya spt tahun2 sblm ni..permohonan pbu jpa ni dibuka pd bulan oktober setiap tahun dan result akan diketahui pd bulan disember.

      utk lebih detail..better call jpa bahagian pembangunan modal insan utk maklumat pbu ni..

  1. Mimi

    Salam puan..kagum dgn semangat puan..nk dibandingkan dgn sy masih jauh lg perjalanan..br semester dua..mohon jikalau puan masih simpan nota2 ekonomi semester 2,sy ingin meminjamnya..tq