Baru Sampai


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Kami sekeluarga baru tiba dari kampung..penat belum hilang..tp ibu nak update blog dulu..dah 5 hari blog ni sepi tanpa entry..serius x semeriah cam dolu2..hehe..

Mak ibu di kampung masih belum sembuh..tp tuntutan kerja memaksa ibu kembali ke sini..hati berat tp x boleh nak buat apa..lagi pun cuti tahunan ibu tinggal 9 hari je lagi..masih banyak lg nk kena spare cuti ni..alamak kalau cuti habih..beli MC la gamaknya..huhu..

Sempat juga cuti kali ini ibu bawak mak ibu pergi berubat di Klinik Pakar Kencing Manis di Kuala Terengganu..mmg jauh n kos agak tinggi tp ibu usahakan jugak agar mak ibu lekas sembuh..luka dikakinya makin teruk..dh dua minggu dah..seminggu tika ditahan ward, luka kali tu x teruk lagi..masih kering..skang ni dh bernanah..aduhai susah hati bila memikirkan mak ibu..ini kali ketiga kakinya luka..biasalah orang tua bila dh sihat bukannya nak duduk diam je…ada je keje dia nak buat..

Hope kali ni lukanya cepat sembuh bila dh bawak berubat nga doktor pakar tuh..doakan mak ibu lekas sembuh ya..thanks..

Posted with WordPress for BlackBerry Torch.



Jom Kongsi!

Related Posts:

388 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


One Comment

  1. salam beb, lama x terjah blog mu..
    padan le sunyi je blog, tuan umh balik kg yek..

    oh mum ada kencing manis ker? same cm mama ku jgk , tp mama ku kuat berpantang, dia pun suke blend peria katak + epel ijau, minum tiap2 pagi.. insyallah