Makan Pizza Di Pizza Hut

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


gambar ni diambil pd hari selasa lepas..br berkesempatan nak upload di sini..x ada cerita sangat pun..agenda hari tu gi servis keta utk 5000 km..tu pun dah terlebih sket…after siap service..ibu ajak abah gi makan kat pizza hut..rs cam lama la plak tekak ni x merasa pizza..

gambar pun x banyak amik..yg ok just 2 ni je…korang telek gmbr makanan je la ya..order hari tu 2 set personal..ibu terliur spegetti..abah lak order pizza apatah..hawaiian chicken kot..kalau order pizza yg saiz regular tuh..jenuh nak mengabiskan..huhu..

Berat Turun Dan Berat Naik Dan Berat Turun !!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

ok…lepas raya mmg biasa la kan…berat badan naik..sama la cam ibu…bulan puasa hari tu..turun 4 kg gak le..even bulan puasa..selera makan ibu mmg bertambah2…ibu ingat puasa hari tu berat ibu x turun..nasib baik turun…gk..mungkin gak selalu amalkan pakai detox..berat x naik..w/pun masa bersahur nga berbuka tu makan dgn x hingatnya…huhu..masa timbang berat asyik tersenyum..hehe

masa ibu balik kg time raya hari tuh..ibu lupa nak bawak balik sekali detox..so..seminggu tu mmg x berdetox la ibu…pas tu selera makan lg la bertambahkan..dah raya..mcm2 menu ada..bahananya…berat ibu naik semula..huhu…wah le wat experiment ni..pakai detox nga x pakai detox cemana kesannya..heheh..

tp x per..skang ni amalkan pakai detox lg..nampak ada penurunan sket la..even x banyak..kalau diet mungkin cepat sket turun kot..lg pun mmg detox yg ibu pakai ni..membantu jgk la. kepada penurunan berat badan..

buat apa berdiet sampai x makan..mcm ibu diet nga JM5 hari tuh..tp bukan x makan lgsg..menu ibu dulu..2 keping roti pg..2 keping roti ptg…lebih seminggu x makan nasi..tp berat turun sket je..x sesuai kot..tp nga Jun Gong Detox ni..ibu x diet pun..ibu makan nga jayanya..n mmg x de niat nak berdiet2 dah..alhamdulillah berat ada jgk turun..sket2 turun x kisah la kan…dr kita tahan lapar mcm tuh..

:: dengan Jun Gong Detox..x payah diet yg melampau..hehe ::

eh..terpromote detox plak..post ni ibu nak cerita berat ibu je…turun, naik & turun semula…hehe..yeahh!!!

:: eceh..nak sellitkan jugak gmbr ni..hehe ::