Alhamdulillah..Masih Dapat BE


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


serius..ibu ingat blog ibu ni akan makin suram dengan ketiadaa BE yang sudi bertapak…1st BE hari tuh dpt masa bulan Jan..n this 2nd BE br dpt hari ni..sbb check smlm x de lg…

n serius jgk..mood ibu nak berblog skang mmg merudum..bukan berblog sj..tp mood nak study pun ke laut jugak..yg ni ibu x leh biarkan sbb lg 3 minggu ibu ada mid term..kena score if nak result elok ms final..risau ni..napa la ibu akhir2 ni sgt malas..assignment pun br 2 yg siap..ada 7 assignment lg nak kena hantar ms tutorial ke-4 nnt….opsss..dah kuar topik ni..

ok..bebalik pd kisah BE..kali ni ibu dpt BE dari Celcom

Celcom Great Sales (BLUE) LR

ps : nnt bagi la BE banyak2 ya En. Nuffnang



Jom Kongsi!

Related Posts:

185 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge