Akhirnya..


ssalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
nak citer pun segan..tp x pe la..ibu nak share gak kat sini..
sebelum tu ibu nak ucap terima kasih pada semua kawan2 n pengunjung blog KMA ni sbb sudi klik2 iklam nuffnang ibu tuh..
selepas seberapa lama penantian..akhirnya duit nuffnang dah leh cashout…hehe..org lain dah beribu dah dpt kan..ibu jer skang br leh cashout..hehe..kalau ikutkan dah lama dah ibu join nuffnang ni..thn 2008 lg..tp dulu x aktif sgt berblogging..dah la x aktif..x rajin plak nak klik2 sendiri..nak harap org klik je…aduhai..tu yg yg lama benar nak terkumpul ni..

 

apa pun..terima kasih pd semua…nnt rajin2 la lg klik2 iklan tuh ya…hehe




Jom Kongsi!

Related Posts:

183 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


4 Comments