Ahaks!! Blogger Jutawan? Berangan Jer Lah!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


hehe..nak jd jutawan dgn berblogging? ibu? ihik..dlm angan2 buleh lah!.. sehari nak dpt RM0.25 pun susah..ni kan pula nak dapat income berjuta2…

topik ni timbul dlm pala ibu sbb rata2 blogger byk post entry pasal blogger jutawan..rentetan dr Red Mummy masuk paper…oh..Red Mummy n otai2 blogger mmg x dinafikan, mereka mmg boleh jd jutawan kalau pendapatan nga iklan saje dak beriban2…salute jgk la..even..ibu x de la follower tegar blog Red Mummy tuh..tp kagum la..cemana eh dia manage blog dia jd sampai femes gitu….mungkin ada kot tips2 kt blog Red Mummy yg dia kongsikan.. tp ibu malas nak godek2..napa? hish belum bersedia la nak jd seperti dia..hehe mcm la dapat…

apa2 pun..ibu mmg kagum la dgn kengkawan yg boleh buat duit dgn hanya berblogging..kalau ibu..mungkin berangan je kot..setakat nak leh cashout sebln 2 tuh buleh la..hehe..itu pun dah syukur sangat..sekurangnya..ada jgk side income w/pun ciput kan..tambah skang ni mmg banyak nak pakai duit..dgn kena saving utk yuran UUM yg RM2000++ 1 sem tuh..w/pun ada backup..tp kena jgk buat saving kan..huhu..nasib baik ada jgk income dr nuffnang ni.,,boleh la buat tambahan pd saving..

ps : uhuk…batuk lagi!!! percaya x, blog Red Mummy x de pun dlm bloglist ibu…hehe..follow pun x rsnya..sbb kurang menarik minat ibu la…lebih minat blog Cikgu Dahlia….tp rs kagum tuh tetap ada la..



Jom Kongsi!

Related Posts:

215 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge