Siap Akhirnya

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Ya…siap akhirnya. Setelah bertungkus lumus menyiapkan 4 assignment yang perlu dihantar masa kelas nanti. Semua assignment ini ibu buat dalam masa seminggu ni…huhu. Memang perangai lama tak boleh diubah. Suka sangat buat last-last minutes. Bukan apa, kalau buat awal-awal, idea tak datang lah…hehe..alasan semata-mata.

tugasan PLK UUM Sem 4

Oh..baru ibu teringat, pada kengkawan yang ada minta untuk ibu upload or emailkan contoh tugasan yang lepas-lepas…ibu minta maaf banyak-banyak sebab PC yang ibu simpankan nota n assignment lama tu dah rosak. Tak boleh masuk windows. Belum perbaiki lagi. Bila perbaik nanti ibu cuba emailkan..tapi tak janji la ya bila.

ps : ketika entri ini sedang ditaip, ibu sedang dalam perjalanan ke KL untuk rutin bulanan..rutin sebagai seorang pelajar PJJ..

Posted from My Samsung Galaxy Note

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1590 Articles
Ibu Mifzal - Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa

Related Posts :



15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge