Spam Comments Are Blocked!!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

seriusly…spam comments are not welcomed here!!.

mmg blog ni hanyalah blog picisian..x famous pun…tp ada gak spam gatal buat spam comment kat sini..cemana derang buat ibu x tau lah..ibu x de kepandaian dlm bidang tuh…oleh kerana menyampah nak moderate spam comment ni..ibu pun install lah 1 plugin utk membanteras spam comments ni..nama plugin tu ialah Block-Spam-By-Math

so..lepas ni ..sapa yang nak komen kena lah merajinkan diri menjawab soklan math yang amat mudah…hehe..

anti spam

:: hehe..jgn marah naaa!!! 7 + 4 = 11 ::

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1592 Articles
Ibu Mifzal - Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa

Related Posts :



Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge