Buffered Earning Nuffnang Yang Ke – 1 @ 2011

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


hoho..org lain dah berlambak dah dapat BE utk permulaan tahun 2011 ni…tp ibu dah nk dekat hujung bulan baru dpt seketul..alhamdulillah..

x tau la rezeki nuffnang tahun ni selebat (pada ibu la) tahun lepas..hope rezeki masih murah la lepas2 ni..

BE pertama tahun ini datang dr

DiGi Happy LR

be
ps : dr semlm ibu tunggu iklan DiGi Happy ni..sbb nak capture pic nya..ya la nak buh dlm blog la..hehe..tp x muncul2..mcm dah menunjuk2 kan tanda2 x lama je duk kt blog ni..huhu..

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1590 Articles
Ibu Mifzal - Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa

Related Posts :



1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge