Happy 2nd Birthday


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
Tepat jam 1.59 pm, 28 Februari 2010..genaplah 2 tahun umur MIFZAL ARSYAD

  
~ Ibu & Abah sentiasa mendoakan kesejahteraan Mifzal..semoga menjadi anak yang soleh & berjaya di dunia dan akhirat ~

ibu & abah sgt2 sayangkan Mifzal Arsyad

:: 1 bulan ::

:: 1 Tahun ::

:: 2 Tahun ::

Sorry

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

cuti 3 hari ni..kononnya..ibu nak jengah2 link2 penyertaan KMA Giveaway..namun br malam ni la berkesempatan..sebabnya..

pc ibu rosak..huhu..LAN x dapat detect connection..akibat kena panahan kilat…aduhai..td br hantar pi repair..ingat leh siap hari ni gak..tp cina kedao komputer tu ckp customers ramai lak..

skang ni ibu dapat online pun sbb pinjam lappy fil ibu..huhu..mmg terpaksala pinjam sebab ibu ada keje yg perlu disiapkan..dek kerana hr kerja ibu sibuk..terpaksala bawak balik keje ke umah..sesuati perkara yg ibu sgt2 tidak suka..

ok…la..ibu akan jengah link2 yg dah dihantar..sesambil buat keje..so harap semua bersabar..insya Allah..yg mana cukup syarat..ibu akan senaraikan dalam list peserta ya..

Ibu Yang Busy

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Sekarang ni ibu tengah bizi..ini pun mencelah sekejap n upadet blog..ibu balik dari Langkawi pd 23/2..kononnya semalaman jer di Langkawi..kursus abih lambat..so kami decide utk bermalam 1 malam lg di sana..sampai umah 23/2 tu pun dah malam..mmg letih perjalanannya..balik dari kursus kena attend meeting plak..hari ni pun ada program, sat lg kul 10 pg..nsb baik esok cuti kan..hari isnin..ibu kena attend meeting di Ipoh dari pagi sampai petang..ada 2 meeting..huhu..minit lum hantar..report blm buat..aduhai..mmg x sempat nak buat…

ha..lg satu..pg semalam..hujan n kilat kat kg ibu..masa tu plak..pc ibu on..so…ibu cepat2 la..off kan..pastu bila bukak petang..x leh masuk windows..bila godek2 sket..nsb baik leh masuk window..tp masalahnya..LAN utk internet lak x detect..huhu..aduhai…

untuk peserta-2 KMA Giveaway..harap bersabar ya..yang blog ibu x sempat review lg tuh ibu mintak2 maaf banyak..sbb ibu bizi sgt skang..malam plak..tenet la buat hal..tp jgn risau..ibu akan cuba utk review semua penyertaan secepat mungkin..

ok…itu je la dulu..