About Ibu Mifzal 1592 Articles
Ibu Mifzal - Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa

Related Posts :



4 Comments

  1. spam kan saja email2 mcm ni…next time..email2 ni terus masuk ke dalam ruangan spam..

    sy pun bnyk dpt email2 mcm ni…

    skrg ni lagi best..kita dapat email dari kawan kita…bila kita buka…dlm email tu ada 1 link..link tu bawa kita ke kedai viagra..

    once kita dah click..sec. automatiknya..kita akan hantar email yg sama pada semua alamt email yg ada dlm contact list kita..

    sy dh kena dah…tah apa la kwn2 sy fikir bila dpt email mcm tu dari sy gak nya..huhu…serik..

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    BOLEH PANDANG TAK BOLEH PEGANG

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge