Payment Sent

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


pagi tadi..mood nak berblog mmg x de la..kureng je rs skang ni..ntah napa ntah..mungkin sbb kebizian keje ibu kot..itu hari berkerja la..tp bila hari cuti pun rs cam sama gak..apa kah yg leh buat mood berblogging ibu dtg balik?

so..mcm biasa la bila ngadap pc ni..benda pertama yg ibu akan bukak ialah blog KMA & Nuffnang..sambil duk belek akaun nuffnang tuh,,terdetik gak nak tgk dah sent ke belum check untuk 2nd cashout ibu? cashout ari tu ujung bulan lepas..ni kira dah sebulan la kan..ya la mmg patut la dah sampai kan..lg pun ibu hari jumaat lepas x masuk pejabat..so x tau la check dah sampai lum..sbb status payment adalah
.
.
.
.
.
.
.
.

hehe..dah sent dah..tunggu je la esok masuk opis..ada ke x dak check atas meja..hehehe

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1590 Articles
Ibu Mifzal - Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa

Related Posts :



6 Comments

  1. bed — hehe..apa plan eh? x tau lg..buat givadeaway lg kot..

    syuhada — nak? boleh..meh sini..

    sharinginfoz — hehe..mmg la seronok..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge