Entry Pertama Dengan Satio SE

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

jenuh ibu godek2 phone abah…lama dah nk post entry pakai hp ni…tp asyik x menjadi jer…

Tapi hari ni….or lebih tepat…mlm ni…ibu berjaya gak….hehe…

ibu online kt umah ni pakai wi-fi…kira x kena caj lani via mobile…

laptop dh diconquer oleh abah..terpaksa la ibu guna phone nk online….x baper best sbb pd ibu phone satio ni x baper user friendly….

ok la…takat ni dulu la…lenguh tgn menekan keypad ni…huhu…

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1590 Articles
Ibu Mifzal - Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa

Related Posts :



2 Comments

  1. alyyani — ha ah sony ericsson satio…tu la mmg serba canggih sampai sendiri pun x reti nk guna..hehe..jab..nnt ainey wat entry boh gambar..

  2. sony ericcson eh ainey? model apa tuh? nak tgk gmbr. tp tu lah, hp skang ni serba canggih. bole buat apa saja kan?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge