Bye Bye Celcom

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


Bye-bye Celcom…Welcome DIGI…


akhirnya..ibu switch jgk line tepon dr celcom ke digi…sblm ni mmg ibu pengguna yg agak setia celcom la..tp now tidak lg..

asalnya..yg buat ibu switch line ni sbb abah la..masa abah beli hp baru dia..dia termakan dek pujuk rayu amoi yg jual hp tuh suh dia switch line dr celcom ke digi..n dr prepaid ke postpaid..katanya banyak kelebihan..

masa tuh marah gak la ibu…ya la..bila dah tukar line tuh..nnt mahal la ibu nak tepon abah..sure ckp sekejap je nnt dah abih prepaid..so..abah pun galakkan ibu switch gak ke line digi..nombor tepon still no yang sama la..

apa kelebihannya ya..ibu ada gak cr2 info ttg digi ni kat tenet..so dapat la comparism chart ni..

:: berbaloi atau x.nilai la sendiri ::

hehe…kalau rs berbaloi..jom switch….no tepon…stil no lama…

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1590 Articles
Ibu Mifzal - Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa

Related Posts :



3 Comments

  1. nasz —> sbb rasa kebih jimat la yg ainey pun terikut tukar

    jue –> ihik..ya la..sudah tukar punya..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge