2 Hari X Online!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

huhu..dah 2 hari ibu x update blog..2 hari ibu x dapat online. kenapa?

1). Hari Sabtu & Ahad ibu kena kerja – Terlibat dalam pamera & promosi di Program Juara Rakyat Peringkat Parlimen Tapah…huhu penat..

2). PC ibu rosak lagi – power supply rosak…kali ni bukan kena kilat tp sbb wiring lama, dah pakai AVR protector tuh pun x ok gak..kali ni dah masuk 4 kali tukar power supply

3). Line telefon umah sewa ibu putus dilanda ribut pada petang jumaat lepas…lgsg x de line..so streamyx pun x leh nak connect la..

adussss la…mcm2 kan..

so, pagi ni la baru ibu dapat buka blog ibu..huhu..windunya nga blog…dah la masuk keje pg ni keje bertimbun…keje x abis..tp ibu ketepikan dulu..ibu nak mengupdate blog dulu..huhu..malas nak buat keje..uhuk..boleh x gitu..

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1591 Articles
Ibu Mifzal - Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa

Related Posts :



5 Comments

  1. zura —> haha..tu la pasal..malas tu aku nak buat keje ni..uhuk

    bed —>ihik..kau pasan ek..ntah la bed..aku pun x tau nak buat cemana dah..tension aku..nga PC tuh..ptg ni nak gi antar lg..nsb baik under warranty lg..huhu

    jue —> hehe..tu la kan..mmg dah jd benda wajib plak kan..

  2. benda wajib >> update blog, check email dan buka fb..

    tanpa ini semua tak senang duduk.. hehe

  3. hooo patut la sunyi je blog ni selalunye time weekend ko lagi sakan update….nape asyik rosak je power supply tu ainey? ko kene stanby bband satu….hehe senang sikit..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge