Akhirnya..

ssalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
nak citer pun segan..tp x pe la..ibu nak share gak kat sini..
sebelum tu ibu nak ucap terima kasih pada semua kawan2 n pengunjung blog KMA ni sbb sudi klik2 iklam nuffnang ibu tuh..
selepas seberapa lama penantian..akhirnya duit nuffnang dah leh cashout…hehe..org lain dah beribu dah dpt kan..ibu jer skang br leh cashout..hehe..kalau ikutkan dah lama dah ibu join nuffnang ni..thn 2008 lg..tp dulu x aktif sgt berblogging..dah la x aktif..x rajin plak nak klik2 sendiri..nak harap org klik je…aduhai..tu yg yg lama benar nak terkumpul ni..

 

apa pun..terima kasih pd semua…nnt rajin2 la lg klik2 iklan tuh ya…hehe


Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1591 Articles
Ibu Mifzal - Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa

Related Posts :



4 Comments

  1. alyyani –> wah..alya x tido lg ke? adel nga nia dah tido? x per alya..sket2 lama2 jd bukit..jom kita pakat2 klik iklan pas ni..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge