Mifzal & Laptop

15 July 2009 Ibu Mifzal 15

just nak share gambar2 mifzal tgh pegang mouse laptop..hehe..mcm pandai sgt la main laptop tu.. :: cei..cam ye..ye je gaya mifzal men laptop :::: oooo..adik duk bertenet ya..chatting nga sapa […]

Aktiviti Hujung Minggu Ibu

15 July 2009 Ibu Mifzal 12

hehe..segan lak nak citer..hehe..ntah cemana tah..tetiba lak ibu rajin nak memotong kain untuk dijadikan baju kurung riau atau baju kurung pahang..sbnrnya..ini first time ibu jahit baju ni..biasa tu jahit baju […]

Tag & Award Dari Mummy Hana

14 July 2009 Ibu Mifzal 2

bagus..bagus…disaat kerajinan ibu nak update blog ni..ibu dpt tag lagi…kali ni dr Pn. Aieza a.k.a Mummy Hana yg cute tu…ok..tq aiezaso..apa tunggu lagi..meh kita jawab tag & award ni The […]

Tag Dari Mama Adam

13 July 2009 Ibu Mifzal 2

dapat tani dr mama adam or ryn tokei baju…hehe..ingat x der yang nak tag ibu..upernya ada gak yg sudi disaat kerajinan ibu menjawab tag skang ni..okay la..meh kita jawab tag.. […]

Hadiah Untuk Mifzal Arsyad

9 July 2009 Ibu Mifzal 1

hehe..hari ni ibu suka sangat..sbb order ibu nga Ryn a.k.a Mama Adam dah siap..tunggu untuk dipos esok..sungguh ibu x sabar sebenarnya…ibu lak terlebih excited..x sabar nak pakaikan kat mifzal nnt.. […]

No Mood La!!

8 July 2009 Ibu Mifzal 16

hmm..dek kerana kesakitan gigi yg lum ilang…mmg ibu x der mood ari ni nak keje..tp still dtg opis..sbb semalam ibu dah cuti…kalau ikut hati mmg nak cuti lg..tp uhuk.. pening2 […]

Huhu…

6 July 2009 Ibu Mifzal 13

sejak kebelakangan ni..pala ibu selalu jerk pening2 n sakit…badan lak rs x selesa..sini lenguh..sana berdenyut..kaki sakit..semalam n pg td..muntah lak..pasai apa yer? rsnya bdn ibu ni banyak angin la..huhu..cemana nak […]

Inilah Dunia Kami…

6 July 2009 Ibu Mifzal 11

hehe…disbbkan ada permintaan jgk..excited gak ibu nak share gambar2 umah sewa br ni..walaupun bukan umah kami..kami hnya menyewa je..tp buat masa ini..ini la dunia kami..ini la syurga kami..hehe ok..x yah […]

Jom WIFI

5 July 2009 Ibu Mifzal 4

ihik…jom kita berwifi..internet di mana2..walaupun x sebest broadband celcom, maxis n sewaktu dgnnya..tp pada ibu..ini pun dah ok dah… apa bezanya WIFI@Home ngan broadband Celcom n yg sewaktu dgnnya..?bezanya..WIFI streamyx […]

Panas!!

2 July 2009 Ibu Mifzal 3

PANAS!!…PANAS!! air-cond pejabat ibu ni rosak..dah seminggu la..maknanya..dah seminggu gak la staff sini kepanasan.. ibu rasakan..air cond tu mmg in bad condition masa pasang kat opis ni..almaklumla..yg second hand punya..air […]

Mata Baru

30 June 2009 Ibu Mifzal 7

Uhuk..cam apa jer tajuknya kan..apa dah jd pada mata ibu? ada lama ada baru..!!! ini la dia..mata baru ibu..yg lama dah buruk..al-kisah sebenarnya..dah lama dah ibu x pakai spek..seingat ibu..memula […]

Kuciwa!!!

24 June 2009 Ibu Mifzal 7

huhu..br je kontraktor telekom tepon td…dia ckp cable tepon yang kena curi tu panjang n amik masa nak ganti balik..kena korek tanah bagai..uhuk…bila tanya bila buleh siap?..org tu x leh […]