Blog Bercuti !


Minggu ini, Blog :: Keluarga Mifzal ArsyadTM :: akan bercuti seminggu.

Lusa, Insya Allah, ibu sekeluarga akan pulang berhari raya di Pasir Mas, Kelantan..doakan keselamatan kami sekeluarga dlm perjalanan pergi dan balik…

(sebenarnya pun skang dah x baper rajin nak update blog..ntah napa?..x dak citer menarik kot? mungkin?..tp yg sure ibu dlm mood malas nak mengupdate ni..n..tgk la kalau rajin pas balik kg nnt ibu update (kalau ada citer menarik la)..kalau x..x tau la sampai bila blog ini akan bercuti)

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1590 Articles
Ibu Mifzal - Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa

Related Posts :



7 Comments

  1. Lamanya bercuti… Selamat pulang ke kampung halaman yer.. Hati2 semasa memandu dan selamat hari raya aidiadha..

    Ita pun balik kelantan gaks di bachok khamis ni nak sambut raya hajilah… Harap jalan nak balik kampung tak banjirlahkan… Risau gak ni..

  2. wah, kalau dah kat pantai timur, raya haji mcm raya puasa kan? tu yg smpi seminggu ye. hati2 memandu ye. selamat hari raya aidil adha tuk ainey sekeluarga 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge