2 Hari X Online!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

huhu..dah 2 hari ibu x update blog..2 hari ibu x dapat online. kenapa?

1). Hari Sabtu & Ahad ibu kena kerja – Terlibat dalam pamera & promosi di Program Juara Rakyat Peringkat Parlimen Tapah…huhu penat..

2). PC ibu rosak lagi – power supply rosak…kali ni bukan kena kilat tp sbb wiring lama, dah pakai AVR protector tuh pun x ok gak..kali ni dah masuk 4 kali tukar power supply

3). Line telefon umah sewa ibu putus dilanda ribut pada petang jumaat lepas…lgsg x de line..so streamyx pun x leh nak connect la..

adussss la…mcm2 kan..

so, pagi ni la baru ibu dapat buka blog ibu..huhu..windunya nga blog…dah la masuk keje pg ni keje bertimbun…keje x abis..tp ibu ketepikan dulu..ibu nak mengupdate blog dulu..huhu..malas nak buat keje..uhuk..boleh x gitu..



Jom Kongsi!

Related Posts:

105 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


5 Comments

  1. Ibu Mifzal Arsyad

    zura —> haha..tu la pasal..malas tu aku nak buat keje ni..uhuk

    bed —>ihik..kau pasan ek..ntah la bed..aku pun x tau nak buat cemana dah..tension aku..nga PC tuh..ptg ni nak gi antar lg..nsb baik under warranty lg..huhu

    jue —> hehe..tu la kan..mmg dah jd benda wajib plak kan..

  2. mamashasha

    hooo patut la sunyi je blog ni selalunye time weekend ko lagi sakan update….nape asyik rosak je power supply tu ainey? ko kene stanby bband satu….hehe senang sikit..