10 Rajin Singgah @ Top Ten Member


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

ibu pasan la..after ibu tukar layout baru ari tuh…widget Top 10 Member mcm ada problem..ada follower yg nama tersenarai seblm ni..skang dah x dak..walhal..visit dia antara 3 yang tertinggi

masa memula ibu pasan tuh..x lama jd gini..pas tu sehari 2..dah ok la..widget tuh…skang ni jadi pulak…

bukan apa..widget tu amat penting skang ni..sbb berkaitan dgn Giveaway yang ibu sedang anjurkan..

Sebelum terjadinya problem ni.. 3 followers blog ibu yang paling rajin singgah ialah

1. RoSe (1600 ++ visits)
2. Honey ( 1500 ++ visits)
3. Eryati (1200 ++ visits)

skang ni..nama follower Eryati tiada dalm list..ibu pun musykil..kemana menghilangnya nama Eryati dalam list..sedangkan visits dia antara 3 yg terbanyak..

to eryati & semua follower yang lainΒ  : ibu mohon maaf di atas kesulitan ini..semuanya diluar kawalan ibu..ibu rs widget tuh ada problem..

jika hal ini berterusan n ibu pun x dak cara nak baikinya.. mungkin ibu akan tutup awal giveaway ni..bagi mengelakkan keputusan jd x fair kan..

apa-2 jika ada perubahan..ibu akan update lg ya..

sekali lagi ibu nak mintak maaf banyak2 di atas kesulitan ini..



Jom Kongsi!

Related Posts:

109 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


3 Comments

  1. Ibu Mifzal Arsyad

    mamashasha —> huhu..x de la tercorot bed..tp aku sedih la sbb counter top ten member tuh ada problem

    fitri —> hehe..mmg best..tp sy x tau la napa skang ada problem plak..